İstanbul Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına kızılınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Piyasanın en nitelikli en muhkem baplarını yaptığımızı idda ediyoruz showroom umuzu ve imalat atölyemizi görüşme edebilirsiniz.

İçeriden itilerek hariçarı dosdoğru rahat açılan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapkaloriın gösteren levhalar Türkçe “ÇIKIŞ”, İngilizce “EXIT” olarak yazgılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir kalıp takkadak insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya hak açılmaktadır.

Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve aklı başında olmalıdır. Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangin kapisi celikkapi onarma bakim satış montaj bina giriş bapsı şaft kapağı menfezli kapı yangına dayanıklı YANGIN KAPISI sertifikalı kapi

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan düzgün uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları organize olarak bünyelmalıdır. Bapnın düzgün çalışmasını hazırlamak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, bapnın boyutuna, kalitesine, konstrüksiyon malzemesine ve özge faktörlere demetlı olarak değişir. Standart bir yangın bapsı dâhilin fiyatlar averaj 1500 TL ile 2750 TL arasında değnöbetmektedir.

İstanbul medeniyetlerin şehri çok skorda eşsiz mekana yangın çıkış kapısı iye bu şehre İstanbul Yangın baplarını rengarenk hazırladık . Armadoor Çelik kapı sistemleri olarak İstanbul yangın giriş bina giriş kapı modellerini tasarladık.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak bayağıda alan alan illere hizmet vermekteyiz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page